Bestellingen geplaatst op werkdagen voor 12:00 uur worden dezelfde dag nog klaargemaakt voor verzending. Voor bestellingen geplaatst na 12:00 uur op vrijdag en gedurende het weekend, start de verwerking op maandag. Ons doel is om binnen één werkdag te leveren binnen Nederland en binnen twee werkdagen voor bestemmingen in België.

Geniet van gratis verzending voor alle bestellingen boven de €150,- (excl. btw) binnen Nederland. Voor bestellingen onder de €150,-, bedragen de verzendkosten in Nederland €8,- (excl. btw) en in België €12,- (excl. btw).

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een e-mail van DHL met de trackingcode om je pakket te volgen. Op de leverdatum stuurt DHL nog een e-mail met het specifieke tijdsvenster waarin je pakket wordt bezorgd. Voor realtime updates en een naadloze leveringservaring, raden we je aan de DHL-app te downloaden. Hiermee kun je eenvoudig zien wanneer je pakket wordt afgeleverd.

Mocht je bestelling niet volledig zijn aangekomen, dan verzoeken we je vriendelijk om binnen 5 werkdagen contact met ons op te nemen. Je kunt dit doen via info@nouvital-cosmetics.nl of door te bellen naar 010-4626609. Zodra we je melding hebben ontvangen, zullen we er alles aan doen om eventuele fouten zo snel mogelijk te corrigeren.