Geen producten in de winkelwagen.

Nouvital’s Buccalmassage Masterclass

Leer en beheers de bindweefsel buccal massage. Strakke gezichtsspieren kunnen blokkades in bloedstroom en lymfesysteem veroorzaken, wat leidt tot zuurstoftekort en collageenafbraak door oxidatieve stress. De buccal massage richt zich op de spieren in en rond de wang en het tandvlees, resulterend in een zachtere gezichtsuitdrukking.

Ontdek en beheers de kunst van de bindweefsel buccal massage.

Strakke gezichtsspieren kunnen blokkades veroorzaken in je bloedcirculatie en lymfatisch systeem. Hierdoor krijgt het weefsel niet voldoende zuurstof, wat resulteert in blokkades. Oxidatieve stress leidt tot de afbraak van collageen. We bestrijden dit proces met de buccalmassage, die zich richt op de spieren in en rond de wang en langs het tandvlees. Het resultaat is een zachtere, van binnenuit gevormde gelaatsuitdrukking.

Wat betekent Oxidatieve stress?
Dit type huidstress kan collageen en elastine (de bouwstenen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid) afbreken. Het is lastig om de gezichtsspieren te trainen. Deze massage biedt een complete workout voor deze spieren. Door alle gezichtsspieren, inclusief de binnenkant, te bewerken, ervaar je intense ontspanning in het hele hoofd- en nekgebied.

Bij welke indicaties biedt je een buccal massage aan?

Tandenknarsen
Oxidatieve stress
Hangende kaaklijn
Verslapte huid

Nouvital’s Buccalmassage Masterclass wordt gegeven door de erkende Glowing Skin Master Nadia Elerie, een expert in deze massagetechniek. Tijdens de training maak je gebruik van Nouvital Cosmetics producten en er is mogelijkheid tot aankoop na de training.

Let op: Deze masterclass is niet geschikt voor mensen die zwanger zijn, herpes hebben, lijden aan een auto-immuunziekte of melanoom hebben.

Cursisten oefenen de technieken op elkaar, dus het is niet nodig om een model mee te nemen.

Informatie

Kosten: €200,00

Tijden: 12:30 uur – 17:00 uur.

Coventrystraat 12 Rotterdam

4 h 30 min

€200,00