Geen producten in de winkelwagen.

Zeer gevoelige huid

Voor iedereen met een zeer gevoelige huid introduceert Nouvital Cosmetics met trots de “Essentials” lijn. Deze reeks producten is zorgvuldig ontworpen om aan de kernbehoeften van de delicate huid te voldoen, met formules die puur, zacht en effectief zijn. Elk product binnen deze lijn is een must-have voor dagelijkse verzorging en kan moeiteloos worden gecombineerd met andere DermoCosmetics producten om de persoonlijke huidverzorgingsroutine te verrijken.

De Essentials lijn bestaat uit basisproducten die essentieel zijn voor het onderhouden van een gezonde, gehydrateerde en kalme huid. Van milde reinigers die onzuiverheden verwijderen zonder de huid te strippen van haar natuurlijke oliën, tot een hydraterende huidolie die de huid voed en beschermd tegen externe factoren – elk product is ontwikkeld met de gevoelige huid in gedachten.

Wij begrijpen dat de gevoelige huid speciale aandacht verdient. Daarom bevatten onze “Essentials” producten ingrediënten die bekend staan om hun verzachtende en kalmerende eigenschappen, vrij van grondstoffen die de huid kunnen irriteren. De combinatie van deze producten biedt een solide basis voor elke huidverzorgingsroutine.


Alle producten voor de zeer gevoelige huid